استاندار استان مرکزی،هدایت آموزشهای فنی و حرفهای باید با سویه مشاغل فناورانه باشد
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید سلیمانی اراک:«سید علی آقازاده»روز دوشنبه دربازدید از مرکز افزود: صنعت و کشاورزی در این استان برجسته و شاخص است و نیاز است که آموزشهای فنی و حرفه ای همسو با بسترهای جدید شغلی تعریف و ارایه شوند تا زمینه نوسازی و عبور از شیوههای سنتی در این بخشها مهیا شود.
نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: تجهیزات کارگاهی متعدد، برگزاری آموزشهای مهارتی به کارآموزان درمراکز فنی و حرفه ای میتواند فرآیند تبدیل ایده به محصول را فراهم کرده و نیاز های شغلی جوانان را نیز پاسخگویی کند.
آقازاده با اشاره بازدیدی که از کارگاههای مهارتآموزان مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهید سلیمانی اراک گفت: رگههایی ازایجاد و افزایش آموزشهای فناوریهای جدید در این مرکز به چشم میخورد که باید توسعه یابد و دستگاههای تخصصی فناور های نوین برای آموزش برخی رشتهها نیز خریداری شده که در هفته دولت رونمایی میشود.
وی ادامه داد: ساخت اشیای سه بعدی، تولید انواع گیاهان دارویی در کنار کارگاههای جوشکاری، آموزش مهارت برق، الکترونیک، صنایع و آسانسور از جمله آموزشهایی است که مهارتآموزان ارایه میشود و این بسترها باید با آگاهی و مطابق نیازهای استان بسط داده شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان مرکزی نیز در جریان این بازدید از راهاندازی آموزشهای تخصصی و فناورانه از جمله پرینتر سه بعدی، لیزر، علم داده ها و همچنین کارگاه تولید محتوا استان خبر داد.
«منصور جلیلوند» افزود: ۸۰ مرکز جوار بین کارگاهی برای آموزش صنایع و واحدهای تولیدی در این مرکز ایجاد شده و تلاش میشود که آموزشهای نوین در کنار آموزش های سنتی بر اساس نیاز استان در صنایع ارایه شود.
وی با بیان اینکه آموزشگاههای آزاد فنی و حرفه ای استان مرکزی از شیوع کرونا خسارات زیادی متحمل شدهاند، گفت: در ایام کرونا آموزشها متوقف نشد و ۸۰۰ هزار نفر ساعت آموزش مجازی ارایه شده است و اکنون نیز مهارت آموزان بهصورت حضوری و مجازی در مراکز فنی و حرفهای مهارتورزی میکنند.
اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی با بیش از ۲۴۰ آموزشگاه آزاد و ۲۱ مرکز دولتی کار آموزش مهارتهای مختلف را در این استان برعهده دارد.
استان مرکزی یکی از قطبهای مهم کشور در حوزه صنعت و خدمات در قلب کشور قرار دارد